Services

Signed-by TOP-LEVEL MINISTERIAL CONFERENCES

MINISTERIËLE TOPS

Met haar rijke ervaring in het organiseren van ministeriële tops, is Signed by een bijzondere specialist in de markt. Dit betreffen grootschalige, complexe evenementen met veel gespecialiseerde activiteiten en een uitdagend afbreukrisico. Signed by is een bedreven expert in projectmanagement, media-aanpak, ministeriële meetings, bilats en sociale programma’s. Gastheerschap, protocollen, veiligheid, integriteit en een zorgvuldige uitvoering, beheerst zij in finesse.

evente-meetings-signed by

EVENTS & MEETINGS

Signed by is gespecialiseerd in de realisatie van tailormade totaalconcepten voor hoogwaardige evenementen, meetings en relatie events. Dit behelst een nauwgezette organisatie en begeleiding, een onderscheidende uitvoering en een betrokken nazorg.

global-Event-Management

GLOBAL EVENT MANAGEMENT

Signed by is ervaren in strategieontwikkeling en organisatie van buitenlandse events voor internationale bedrijven. Zij laat zich inspireren door wereldwijde ontwikkelingen en is op de hoogte van de meest bijzondere locaties, specifieke inkoopkosten en culturele omgangsvormen wereldwijd. Bij iedere opdracht biedt Signed by ervaringen die bijblijven. Zij geven advies over destinaties, horeca, de invulling van het programma en inspirerende sprekers.

concept-strategie signed-by

CONCEPT & STRATEGIE

Alvorens een opdracht wordt uitgevoerd, wordt zorgvuldig met de opdrachtgever afgestemd welke doelstellingen er worden nagestreefd. Signed by daagt daarbij de opdrachtgever uit om nog net een stap verder te gaan om daadwerkelijk een verschil te kunnen maken.

Signed-By design-Communicatie

DESIGN & COMMUNICATIE

Design en communicatie vormen een essentieel onderdeel van het totaalconcept. Signed by biedt het complete pakket. Denk aan een aansprekende huisstijl, een impactvolle campagne, stijlvolle brochures en een eigenzinnige website. Alles in lijn met de identiteit van het bedrijf en de beoogde doelstellingen.

international-Venue-Sourcing

INTERNATIONAL VENUE SOURCING

De venue consultancy van Signed by selecteert hotels wereldwijd voor veel internationale klanten en onderhoudt een groot internationaal netwerk. Zij reist voortdurend de wereld over om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen, bijzondere locaties en hotels. Met deze specialistische aanpak kunnen de juiste destinaties met speciale deals worden aangeboden die aansluiten bij het unieke concept, het type gasten en de beoogde doelstelling. Met als uiteindelijk doel; het creëren van een ervaring die bijblijft.